12 veteranknallertkørere til 4-kløverweekend med udgangspunkt hos René i Herborg

Der var ikke én eneste pige med på turen, så vi kan roligt tillade os, at kalde det én af årets 'Herreture' - og dog. Når jeg nu lige husker tilbage, så havde AJ-King da sin 'Susanne' med. Til start var det kun i hans vilde drømme, men på markedet så han hende - og han købte hende lige på stedet!

 
AJ-King har det altså bare med, at FØRE sig frem - alle steder, hvor han kan komme afsted med det!
 
Han har jo også penge nok. Som man kan se på et af billederne, så har han ikke mindre end 2 pistoler, som han går og truer folk med, så de smider et par kroner i sidevognen!
 
Anders havde desværre ikke vagt- og dræberhunden King med - hvilket normalt giver flere penge i 'kassen' - men han fik da samlet nok sammen til, at kunne købe sin Susanne KONTANT!
 

God morgen og VELKOMMEN

Vi mødtes hos René Bisgaard, der bor på en meget velholdt gård, der nu er et nedlagt landbrug. Gården ejes af Renés tidligere arbejdsgiver gennem mange år - og de har det, ligesom et 'far og søn' forhold. Vi blev budt indenfor, og gik STRAKS på 'jagt' efter stumper - og DEM er der MANGE af. Det er et helt 'slaraffenland' for PUCH entusiaster.
 
 
Da både Jan og Eddie havde fyldt lommerne, taskerne og kasserne på knallerterne med reservedele, blev vi budt indenfor i stuehuset, hvor der var frisk kaffe, rundstykker og ikke mindst en god portion hygge.
 
 
 
 
 
 
 
 
ca. 60 km.
 
René tjent på gården. Nedlagt ejendom. Renés gamle arbejdsgiver.
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv