PUCH Monza - Ekstra udtrækning Juleaften 2014 blandt medlemmer i PuchKlub.dk

 
Prøv at forestille dig, at du Juleaftensdag kl. 12.00 bliver ringet op og får at vide, at du har vundet en PUCH Monza fra 1984.
 
 
Det var, hvad Ole Brejning fra Ølsted oplevede, da vi endelig fik fat i ham på telefonen.
 
 
Det var først Viggo Olesen, formanden fra den Nye Veteran Knallert Klub: www.NYVK.dk - der ringede og ønskede ham STORT TILLYKKE med Julegaven.
Her udtrækkes vinderen af Viggo Olesen. Viggo indtaster et vilkårligt tal i et søgefelt på hjemmesiden, hvor systemet søger blandt de mange ID-numre, som databasen indeholder. Derefter 'kvitteres' med vinderens navn, adresse og telefonnummer.
 
Ole blev, i følge Viggo Olesen, ELLEVILD og lød til, at have begge armene helt oppe... han var i hvert tilfælde MEGET GLAD og kunne ikke stoppe med, at sig 'TUSIND TAK - DET ER DEN BEDSTE JULEGAVE NOGENSINDE...'
 
Så fik vi 'ro' på - for denne gang - så STORT TILLYKKE OG GLÆDELIG JUL TIL Ole Brejning fra Ølsted med den flotte veteranknallert. Ole har i forvejen et par PUCH'er, som han går og 'nusser' om i fritiden og, som han meget ofte er ude at lufte i området.
 
Vi vender snarest tilbage med mere info om, hvor og hvornår knallerten overrækkes til vinderen, når han først har fået armene lidt ned igen.
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv