PUCH Monza - Overrækkelse til vinderen Ole Brejning lørdag den 14-02-2015

 

Vinderen får overrakt knallerten i 'Den Gamle Smedje' hos Viggo Olesen i Gedved

 
Det var jo Ole Brejning fra Ølsted, som blev den heldige vinder af Monzaen, der blev udtrukket den 24-12-2014 kl. 12.00. Ole har nu fået armene ned igen og glæder sig til, at få knallerten hjem i 'stalden' til de andre PUCH'er, som han går og hygger sig med.
 
Det var Viggo Olesen, formand i den Nye Veteranknallert Klub: www.NYVK.dk, der udtrak vinderen.
 
Overrækkelsen foregår lørdag den 14-02-15 kl. 14.00 i Viggos store værksted 'Den Gamle Smedje' - hvor ALLE veteraner er velkomne til at deltage. Der bydes på en kop kaffe/te - et stykke brød og selvfølgelig en masse rå-hygge i et par timer.
 

Kom og vær med - som altid, så er ALLE veteraner velkomne

Af hensyn til indkøb af kage er vi nødt til at bede om tilmelding på: ** - skriv gerne, hvor mange I kommer.
 
Tilmelding SENEST torsdag den 12-02-15
 
 
Adressen er:
Den Nye Veteranknallert Klub
'Den Gamle Smedje'
Gl. Kattrupvej 18
8751 Gedved
 
 
Her udtrækkes vinderen af Viggo Olesen. Viggo indtaster et vilkårligt tal i et søgefelt på hjemmesiden, hvor systemet søger blandt de mange ID-numre, som databasen indeholder. Derefter 'kvitteres' med vinderens navn, adresse og telefonnummer.
 
Foto: Hanne Hansen
 
Ole blev, i følge Viggo Olesen, ELLEVILD og lød til, at have begge armene helt oppe... han var i hvert tilfælde MEGET GLAD og kunne ikke stoppe med, at sig 'TUSIND TAK - DET ER DEN BEDSTE JULEGAVE NOGENSINDE...'
 
Foto: Hanne Hansen
 
Så fik vi 'ro' på - for denne gang - så STORT TILLYKKE OG GLÆDELIG JUL TIL Ole Brejning fra Ølsted med den flotte veteranknallert. Ole har i forvejen et par PUCH'er, som han går og 'nusser' om i fritiden og, som han meget ofte er ude at lufte i området.
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv