14-02-2015 - Overrækkelsen af PUCH Monza til vinderen Ole Brejning hos Viggo Olesen, der er formand i Den Nye Veteranknallert Klub.

 

Det startede ellers SÅ GODT i 'Den Gamle Smedje' hos Viggo og Hanne, hvor værkstedet var varmet godt og grundigt op og fint indrettet til dagens store begivenhed.

 

Som ALTID, så blev alle modtaget med åbne arme, varme håndtryk og store smil af en flok glade og forventningsfulde dejlige mennesker - MEN glæden varede desværre kun ganske kort!
 
/Red. PuchKlub.dk
Billeder: Hanne Hansen - NYVK.DK
 
 

Temperaturen og den gode stemning faldt drastisk

Der skete en pludselig temperatur-ændring og der blev HELT STILLE i værkstedet i Gedved, da Hans Christian og konen Pia med deres muskel- og dræberhund "Tyson" trådte ind ad døren!
 
Normalt er jeg ikke bange for hunde - men der er grænser! Hunden havde hverken mundkurv eller snor på, så alle formelig stivnede og frøs fast, hvor de stod - selv kaffen blev pludselig kold...
 
 
LEJ - Viggo og vinderen Ole Brejning
 
Der var ikke et øje tørt, da vi overrakte den PUCH Monza fra 1984, som Ole vandt juleaftensdag 2014. Det var Viggo Olesen fra Ny Veteranknallert Klub i Gedved, der udtrak vinderen.
 
Hvis det ikke allerede var gået op for Ole at han havde vundet, så gjorde det det i hvert tilfælde, da han så og RØRTE ved Monza'en. Han var en meget glad og stolt 'stor dreng', da han fik knallerten.
 
 

Dejlig opvarmet og indrettet værksted

Vi mødtes i 'Den Gamle Smedje' i Gedved - kun 13 km. fra Horsens, hvor NYVK.dk holder til. Det var Viggo Olesen og Hanne Hansen, der stillede værkstedet til rådighed, da Ole skulle have sin fine knallert overrakt.
 
Der var varmet godt og grundigt op, borde, stole, tallerkner og kaffe var klar til os - og så var der en rigtig god stemning - hvad kan man ønske sig mere?
 
Ole er for nylig blevet 'efterlønner' og har lagt arbejdslivet bag sig, så nu har han god tid til - som han selv siger, at være konens 'Butler' i hverdagen og sin egen 'mekaniker' i fritiden. Han glæder sig rigtig meget, som alle vi andre til, at foråret får rigtig fat og vi skal ud at køre på knallerterne.
 
 og flot - det er den. Knallerten er sat i stand af Niels Vangsøe - www.vangsoe-trim.dk
 
Vi mødtes ved 14.00-tiden, hvor vi fik kaffe, kage, øl og vand og, hvor der blev snakket og råhygget i et par timer. Også Eddie, Kim og Mogens fra det Sønderjydske var dukket op, ligesom et nyt medlem i PuchKlub.dk var kommet fra Brenderup på Fyn.
 

MEN - helt ufarligt var det dog ikke, på denne ellers så hyggelige dag.

Hunden Tyson vejer 2,5 kilo, grovæder cirka 40 gram foder om dagen var med, da Hans Christian og hans kone Pia trådte ind ad døren. HC fik dog fat i hunden, så vi igen kunne slappe af og hygge os ved kaffebordet - sammen med hunden.
 
 Hans Christian og muskelhunden Tyson
 
 
 

Stort tillykke til Ole Brejning, der også er medlem i Den Nye Veteranknallertklub www.NYVK.dk

 
 

 Her ses en meget glad 'dreng', der siger, at han aldrig før har vundet mere end kr. 35,00

- og Monza'en - den klæder ham jo særdeles godt!

 
Mange tak til Viggo og Hanne for deres store indsats, den store gæstfrihed og det gode samarbejde, som vi endnu engang har fået bekræftet vi har - og TAK til ALLE, der var med til at gøre dagen hyggelig og mindeværdig.
 
 
 
/Red. PuchKlub.dk
LEJ / HFK
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv