Grundlovsdag den 05-06-15 kørte vi igen Hvidsten Kro Turen. Selv om man nu efterhånden har kørt den samme tur adskillige gange - så er den STADIG lige så flot og spændende, som allerførste gang i 2007.

 

Turen er uhyre populær, og antallet af deltagere er støt vokset til det MAXImale på 120 mand. Det er 'drengene' fra KLUB MS50, Assens, der sætter begrænsningen, da det er et stort ansvar, at holde styr på så mange veteraner.

 
Som altid, så mødtes vi på Ellevej 5 i den lille by Assens, der ligger ved Mariager. Den ene efter den anden kom trillende ind på græsplænen, der hurtigt blev fyldt af både knallerter og folk - det ville bare ingen ende tage.
 
 
- og ved udleveringen af tur-skilte så det lige så 'håbløst' ud. Toke (StoreNord) og Henrik (HFK) havde næsten sved på panden, hvilket vi faktisk ALLE havde - på grund af det RIGTIG FLOTTE VEJR - som det næsten altid har været denne dag.
 
 
Og så - Maria - hun var TRAVLT optaget af, at tage billeder af alle deltagerne. Vi havde skrevet navn på alle tur-skiltene, så man har en chance for, at læse navnene.
 
 
 

En STOR TAK til

Pigerne fra Assens havde også denne gang gjort et kæmpe stykke arbejde, med en flot og lækker morgen-buffet. Så hvis nogen startede sultne ud på køreturen, så var de selv skyld i det! Det er KUN fantasien, der sætter grænser, når der er SÅ mange, der skal bespises på én gang - men pigernes kreativitet fejler bestemt ikke noget, som det også fremgår af nedenstående billeder...
 
- en STOR TAK til pigerne for deres indsats.
 
Når vi nu ER ved 'takken', så skal de forskellige sponsorer bestemt også have et 'skulderklap' for deres gavmildhed.
 
Klub MS50 - Assens Bageri - Nilfisk Danmark A/S - Jysk Autodele (Fredericia) - PuchKlub.dk - MopedSpeed.dk - PuchParts.dk og selvfølgelig FACykler.dk
 

 

ENDELIG - så blev der truttet til afgang

Da Polle (Tresser) var færdig med sin morgenmad fandt han det store horn frem, og gav os 5 min. til at få sadlet op.
 
 

 
- og ser man godt efter, så var 'Tresser' da også rundt og inspicere 'tropperne' før afgang.
 
 

113 ud af 120 tilmeldte ER FOR DÅRLIGT og bestemt UKAMMERATLIGT!

Efter lang tids tilmeldingsmulighed, hvor vi samlet set nok har været oppe på 136 interesserede deltagere, måtte vi sætte folk på en venteliste. Den holdte vi med hård hånd ajour - ringede til folk, informerede osv. MEN...
Vi håber at 'nogle' får en rigtig dårlig smag i munden, da kun én enkelt person ringede og meldte afbud om morgenen!
Det er SYND for dem, som vi så sent som AFTENEN FØR måtte meddele, at alle pladser var optaget! ØV!
 
Det resulterer nu i at vi fremover vil kræve betaling ved tilmelding. Selvfølgelig kan man få sine penge retur, hvis man bliver forhindret - men så får vi jo da i det MINDSTE besked, så andre kan få pladsen!
 
Desværre var der én blandt deltagerne, der på grund af sygdom måtte tage tidligere hjem end beregnet. Det var før vi nåede Hvidsten Kro. Så - vi regner med han er frisk igen til næste år, så har han allerede betalt for maden.
 
Bortset fra dét - så var det en helt fantastisk tur - sol, varme, smil og særdeles godt humør. Se videoen herunder, som HFK optog da vi startede. Det OSER ligefrem af forventningens glæde, når man ser deltagerne køre forbi kameraet.
 
 
På den første strækning kørte vi forbi Bageren i Assens, der havde samlet hele familien ude foran bagerforretningen, hvor de stod og vinkede til os i bedste 'Matador-stil'. Men de var nu ikke de eneste, der stod og vinkede og ønskede os en god tur. Det var sg* HELE KORSBÆK, der var mødt op på gaden...
 

 
 - og der var MANGE forskellige veteranknallerter. På de næste billeder går vi derfor lidt tæt på 'knallerterne'. Herover ses Ejvind Romme på sin Trilette.
 
Brug piletasterne til at 'bladre' igennem billederne.
 
 
 

Heldigvis har vi forskellig smag

Når man kigger lidt rundt på de forskellige knallerter, så får man et godt indtryk af, at ikke ALLE synes ALT skal være så originalt, som muligt, selvom dét jo også er OK; men det er forskelligheden bestemt også!
 
Vi har jo heldigvis forskellig smag, og sætter GERNE vores personlige præg på vores køretøjer og påklædning - nøjagtig som vi gjorde, da vi var 'knægte' og levede nogle af vores drømme ud - i det omfang, som vi dengang havde råd til.
 
 

Hvidsten Kro, spisning og udtrækning af en vinder

- de er hurtige til at bringe mad ud i deres Morris Minor - og specielt i år var de ekstremt hurtige med, at få maden ind på bordet - dog uden brug af denne flotte bil. Dejligt at se, at Kroen holder fast i de gamle traditioner og, at ikke ALT skal være nyt og prangende.
 
Kroens folk havde stillet et par borde op ved indgangen til salen, hvor vi spiser. Dér købte man sine drikkevarer og gik så ned til ét af de borde, hvor man skulle sidde. På den måde gik ALTING meget hurtigere og mere 'gelente' end de andre år, vi har spist på Hvidsten Kro. GODT GÅET!
 
 
- og der var SÅ flot pyntet op til os. Endnu et stort skulderklap til folkene på Kroen!
 
MEN - dét skulle en masse SULTNE, GLADE og forventningsfulde veteranknallertkørerer da hurtigt få 'ødelagt':
 
 
Der blev undervejs trukket lod om de mange fine gaver, som vi havde fået fra vores sponsorer. Så der var et 'rend' til og fra bordene, men hyggeligt var det - og endnu engang TAK til sponsorerne, som gjorde dette muligt.
 
 
UDTRÆKNINGEN AF PUCH VZ50 'Flagskibet' blev foretaget af Brian Kuntz - tak for det, Brian!
 

- og vinderen blev:

 

 

Alle medlemmer får ved oprettelse af medlemskab, automatisk tildelt et ID-nummer, som KUN databasen kender. Når vinderen udtrækkes, så er der på skærmen et felt, hvor man skriver et VILKÅRLIGT nummer ind i - mellem 0 - og f.eks. 1000. Når søgningen er overstået, så vises de oplysninger, som matcher ID-nummeret. På den måde, så kan der ikke snydes med udtrækningen.
 
Som altid, så ringer vi fra Kroen til vinderen - men denne gang blev telefonen desværre ikke taget. Men om aftenen, da jeg kom hjem, så ringede jeg igen på nummeret. Det var / blev noget værre rod; men jeg fik da til sidst fat i den Morten Gadegaard, som havde vundet.
 
Senere har vi i PuchKlub.dk modtaget en mail fra ham, så her er hans egen version af, hvordan han oplevede 'det hele':
 
Fredag den 01/6 var jeg ude og lufte vores hund, telefonen ringer og en venlig stemme siger:
 
Hej det er Lars fra Puck Klub, er du klar over at dit medlemskab udløber om én dag.
 

Den første tanke der går gennem mit hoved er, sikke da en service – ud over aut. Mail omkring rest dage af ens medlemskab ringer de én dag før udløb SIKKEN EN SERVICE og så en fredag kl. 20.45

 
Snart får Lars fortalt at han faktisk ringer ang. Den Puch Flagskib der i år er udloddet og at JEG HAR VUNDET DEN !!!
 
Hold da helt k… hvor blev jeg overrasket, jeg var ganske sikker på at det var en kammerat der tog styg fis på mig, så jeg spørger lige Lars igen, denne gang bliver jeg helt overbevist der er mig der har vundet.
 
Kan du komme til Fredericia næst kommende onsdag til officiel overrækkelse af knallerten, medbringende hjelm. Selvfølgelig kan jeg det!
 
Tiden til onsdag virkede lang, endelig blev det onsdag og vel fremme ved Lars hus bliver jeg mødt af de rareste Puch entusiaster, der selvfølgelig alle synes at de skulle have været vinderen :=)
 

Spøg til side, der var en fantastisk stemning snakken gik lystigt omkring knallerter og et eller andet sted tror jeg faktisk at det var i orden med de fleste at Puchen skulle til Herning.

 
Jeg vil gerne rette en kæmpe tak til alle de der var kommet på deres knallert, for at køre en tur i den danske sommer og for at fejre at jeg havde vundet årets hoved præmie fra Puch Klub.
 
Tusind tak, det er en aften jeg aldrig vil glemme og til dig Lars vil jeg sige, sikke en klub, sikke en hjemmeside mm.
 
Godt gået

Morten Gadegaard

 

Morten Gadegaard på sit VZ50 'Flagskib' i Fredericia efter overrækkelsen

 

Billedet er taget på Fredericia Museum - Foto: Lars Vitting, Fredericia
 
TAK FOR EN SUPERGOD TUR OG EN DEJLIG DAG TIL ALLE!
 
Red. PuchKlub.dk
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv