19-03-2016 - Billeder fra Messen Forever2Wheels

 

Endnu engang var Puchklubben  med på Messen i Fredericia Messecenter, hvor der var RIGTIG MANGE besøgende. Puchklubbens stand var TOTALT 'oversvømmet' - lige fra morgenstunden til lukketid.

 
 
 
 
Der var nu også MEGET, at se på. Foruden 3 PUCH motorcykler, så var der 16 helt forskellige knallerter. Den store orange ombyggede PUCH Maxi, som Mogens fra Bevtoft havde med, trak igen både STORE og små gæster til - i meget varierede påklædninger. Her er en gut fra Vulcan Riders Danmarks - han gik med 'Kilt'; men glemte lige 'noget', da han satte sig til rette på knallerten.
 
 
Dennis fra Esbjerg - PUCH Maxi og NY-tænkning
Ikke nok med, at Dennis har forlænget sin PUCH Maxi og gjort den justérbar i bag - næh, han har lavet den om, så den er delvis 'hybrid'. Se godt på de næste 3 billeder - så vil du kunne se, hvad der menes. Godt tænkt Dennis fra Maxi Maniac's, Esbjerg.
 
 

Stor fattigdom i Danmark

Jeg synes i øvrigt det er MEGET synd for de to piger på billederne herunder, at de ikke har råd til noget varmere tøj. Det var ikke just varmt på Messen, så pigerne har nok gået og frosset temmelig meget - synd og skam!
 BORTSET fra denne KEDELIGE oplevelse med de stakkels piger, så var det en GOD Messe
- gode kamerater, masser af gæster og mange sjove oplevelser.
 
 
Mange tak for den store deltagelse og hjælp fra
Mogens - Hans og Mariann - Nikolaj - Dennis - Niels Vangsøe - Gerhardt - Morten (Bredstrup) - Henning - Bjarne - Morten (Sjælland) - Erik - Jørgen - Allan - Fritz Hald og sidst; men ikke mindst de 2 frysende piger.
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv