BILMESSE - BRUGTMARKED

STUMPEMARKED I FREDERICIA

- og i RødeKro

 

DEN 2. - 3. APRIL ER OVERSTÅET

- MED MANGE SJOVE OPLEVELSER!

 

Først en STOR TAK til alle hjælpere, gæster og ikke mindst til arrangørerne, der igen fik det til at 'glide' godt for os alle.

 

Specielt en STOR TAK til Eddie, som passede en stand på det Sønderjyske Stumpemarked i RødeKro, der blev afholdt på Compass Congres Center.

 

/Red. PuchKlub.dk

/Billeder PuchKlub.dk

/Video og redigering: Mogens (www.maxishopbevtoft.dk)

Denne gang var der KUN PUCH'er præsenteret på standen i Fredericia, selvom PuchKlub.dk jo er for ALLE veteraner - uanset mærke og model; men det passede sig lige ind - så det var lidt specielt.

 

PUCH MAXICO - Jubilæumsmodel fra 1986

Selvfølgelig havde vi den røde Jubilæumsmodel PUCH Maxico fra 1986 med på udstilling i Fredericia. Det er den, som bliver udloddet på Hvidsten Kro Turen den 5. juni i år. I den forbindelse vil jeg gøre opmærksom på, at der faktisk KUN er 3 pladser tilbage ud af de 120 mulige. Så... du kan LIGE nå det, hvis du er hurtig på 'aftrækkeren' og får dig tilmeldt. Se evt. mere om knallerten der bliver udloddet her...
 
På standen kunne man også nyde gensynet med blandt andet en PUCH VZ50 'Flagskib', en 2. gearet PUCH MS50, en 3. gearet PUCH MS50, en PUCH Trilet - og en RIGTIG FLOT og TOTAL renoveret motor til Triletten (www.vangsoetrim.dk - hvem ellers?)
 
 
Foruden nogle 'små' tilpasninger på motoren, så er der monteret et Kokusan CDI tændingsanlæg, som du kan læse meget mere om her... - Kokusan CDI - Vangsoetrim.dk
 

PUCH MOTORCYKLER

Interessen for PUCH Motorcykler er vokset BETYDELIGT de seneste år

Fritz Hald, som er én af vore to trofaste 'PUCH motorcykel drenge', som kom om søndagen med en af sine mange motorcykler, har sammen med Morten fra Sjælland virkelig bidraget til, at interessen for PUCH motorcykler er steget støt gennem de sidste 6-7 år. 
 
Der kommer flere og flere folk ind på PuchKlub.dks stand, som styrer DIREKTE hen til motorcyklerne, hvilket jo er RIGTIG godt, da motorcyklerne jo er en MEGET stor del af det, som PUCH også stod for i 'de gode gamle dage'.
 

PUCH 250MC (MotoCross)

Denne gang havde Fritz en helt speciel motorcykel med. Det var en PUCH 250MC fra 1958 med hele 21 HK. De blev i sin tid brugt til 6. dages trial-stævner i Østrig. Der er på verdensplan kun fremstillet 736 stk. af netop denne specielle model. De få, der er tilbage på 'markedet' koster i omegnen af 15.000,00 Euro, så det siger jo lidt om, hvor svære de er at komme til.
 
 
Er du medlem i Puchklub.dk, så kan du klikke ind og se billederne af denne flotte PUCH motorcykel på hjemmesiden i stor størrelse.
 
 

MASSER af gæster og MANGE medlemmer på standen

Lørdag var helt sikkert den af de to dage, hvor der var flest mennesker på Messen / Standen.
 
Det er IKKE til at FATTE, at folk kommer igen, igen, igen... men det er jo HELT FANTASTISK og bestemt dejligt, at få hilst på og ikke mindst høre om, hvad 'folk' har fået den kolde tid til at gå med hjemme i værkstedet. De fleste ligefrem 'stråler' og glæder sig selvfølgelig til, at komme ud og køre på det nye mesterværk - HVEM gør ikke det? DEJLIGT, at vi er SÅ tæt på køresæsonen...
 
 

EN RIGTIG 'STUDEHANDEL'

- og en UTROLIG stolt lille dreng på 8-10 år

 
I kender det sikker ALLE - i hvert tilfælde alle dem, som handler med knallerter / stumper osv.
 
De fleste 'handler' starter med spørgsmålet - hvad koster det?
'Manden / damen' får det typiske svar 'hvad vil du give?'
- hvis det da ikke er større ting, som man har prissat på forhånd.
 
På Messen udspillede der sig en lille 'sød' sag, som jeg med glæde deler ud af.
 
 
Vi havde et skilt / billede med, som Jes Holtsø har signeret (Børge fra Olsenbanden')
 
 
Da 'Manden' så det sagde han - åh... - det vil jeg max. give 100,00 kr. for!
 
Dét ville jeg ikke sælge det for - helt sikkert! - Det er jo rimelig stort / dyrt, at få fremstillet på en plade.
Så bød 'Manden' 110,00 kr. og sagde, at dét var max. pris, han ville give - helt sikkert IKKE HØJERE, understregede han på det kraftigste. Jeg blev lettere 'irriteret' og sagde, at så kunne han jo bare lade det stå! Jeg kunne se, at han 'vred' sig; men der kom ikke noget nyt 'bud' fra ham.
 
Ved siden af ham stod der to 'små drenge', som ikke var sammen med 'ham'! De var omkring 8-10 år.
 
Så sagde den mindste med STORE øjne og lige så stor forventning:
Hvad skal jeg give for det?
 
Jeg kunne ligefrem SE, at det var mere end BLOT et billede for ham - det var et IDOL-billede - han 'brændte' for at røre ved det!
 
Så sagde jeg 'hvad vil du give?' 
Så tog den lille dreng resolut sin pung frem og sagde 'Jeg vil gi' dig ALT, hvad jeg har i min pung!!!
Og der var så stor TRYK på hans ord og en beslutsomhed, der ramte mig lige i hjertet! Han var da til at tale med!
Så sagde jeg - så skal du også ha' billedet! - Gi' mig, hvad du har!
 
Han var STOLT, kan I tro - og jeg blev lige kr. 8,00 rigere!
 
Se dét var en GOD handel og et dejligt minde! - Og 'Manden' - han måbede og sagde ikke ét eneste ord - men han kiggede LANGT efter drengene, da de stolte og med et STORT smil på læben gik videre... DEJLIGT!
 
 

Eddie i SønderJylland - repræsentant for PuchKlub.dk

TAK til Eddie for den store indsats det nu én gang er, at stå og passe en stand en hel dag. Der kommer MANGE for at 'snakke', vise billeder og stille en masse gode spørgsmål - men - det er jo dét, det hele drejer sig om - og Eddie - han er god til dette - og ikke mindst, så NYDER han det!
 
Der er desværre ingen billeder fra standen; men Mogens fra Bevtoft (www.maxishopbevtoft.dk) var 'på pletten' med videokameraet og optog en del video denne dag. Både i Fredericia og i Rødekro.
 
 
 
 
 
Red. PuchKlub.dk
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv