Nekrolog - A.J. King

Anders Jørgensen

 
Det er med tungt hjerte, at vi i PuchKlub.dk er nødt til at skrive dette. Anders Jørgensen er den 17. maj 2016 stille sovet ind. Han blev 85 år.
 
De, som har været tæt på Anders gennem mange år, vil helt sikkert nikke genkendende til, at han til tider kunne være en irriterende lille mand (med vilje) - til man kom ind på livet af ham og lærte ham nærmere at kende. En mere behaglig, hyggelig og god kammerat end A.J. King, skal man lede længe efter.
 
Det var et rent tilfælde, at jeg - LEJ - i 2008 kom til at lære A.J. King at kende.
 
Jeg så et billede / en artikel om ham, hans hund King og ikke mindst hans PUCH Maxi med sidevogn. Der var dog ingen kontakt-oplysninger i artiklen fra avisen; men efter noget tid lykkedes det mig at finde ham.
 
Ét af de sidste billeder vi har af Anders fra 2015

Jeg besøgte Anders i Ringkøbing, hvor han boede - og vi fik en lang 'snak' i de par hyggelige timer, hvor jeg var på besøg.
 
Igennem tiden har vi haft MANGE gode timer sammen - og ikke mindst mange gode køreture, hvor vi altid hjalp hinanden, hvis der var noget 'galt' - eller - tog gruelig 'gas' på hinanden. Jeg husker tydeligt på én af de sidste køreture, at jeg måtte ind i en lade og hjælpe ham i hans regntøj - det kneb lidt med bentøjet. Det tog han med et stort lunt smil og var godt tilpas ved denne prekære situation, som han var kommet i.
 
Hermed mange tanker - og TAK FOR ALT Anders
- du vil helt sikkert være savnet af mange af os Veteraner.
 
 
/LEJ - PuchKlub.dk

 
- og hygge, sjov og spas ... - kort forinden sang han: "To lys på et bord..."
 
Sådan husker de fleste nok bedst Anders og hans hund King, som han havde med på RIGTIG MANGE køreture
- i blæst, regn og solskin.
 
Æret være hans minde.
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv