Famileturen / Haslevturen på veteranknallerter / PUCH 2016 på Sjælland

 
 
Arrangører: Claus Biehl, 50cc Haslev, Finn Otto Olsen, Klaus Blak Jensen (vinder), Søren Simonsen, Henrik 'Beton' Jensen, Erik Mollerup, Kim 'Murer' Clausen, Bent Pallisgaard Jensen, Henrik Holme Bjerring - og alle pigerne!
 
 
Red. PuchKlub Danmark
 
 
Jeanette var igen i år leverandør af det gode og flotte smørrebrød - og der var som altid rigeligt! Hun kørte selv med på turen på sin røde Maxi.
 
De gæve gutter 'Moppe-drengene' - 6 Svenske stk., der først havde forceret det store vand - forsøgte ihærdigt at sige 'smørrebrød' - dog uden, at det blev perfekt - men ØL - dét havde de ikke svært ved at lære. Ingen dansk - ingen øl - så kan de lære det - ka' de!
 
 
Vi var 108 kørere i år , 100 gæster og os 8 mand fra 50cc Haslev. Vi har indført begrænsning på 100 gæster og det bliver det samme til næste år , og alle pladser var allerede solgt til nytår.
 
Se efter tilmelding omkring Juletid 2016 - Først til mølle...!
 
 

 

Vinder af Puchklub.dk ’s udloddede Maxico var : Klaus Blak Jensen . Maxico’en blev overrakt midt i lodtrækningen om sponsorgaver som i år var overvældende , hovedpræmie var et ophold på Lalandia til 5500.-

 
Vi kørte i år små 100 km. Ud over Stevns , med stop for hver ca. 20 km.
 
 
Frokosten blev nydt ved ” vej’s ende ” i strøby Ladeplads, vi havde hele pladsen ned til vandet i Køge Bugt for os selv, og der var solen kommet frem.
 
Efter frokost kørte vi videre langs vandet på strandvejen, over tryggevælde å, og forbi Vallø Slot til ” Skideskoven ” hvor vi gjorde holdt , derfra kørte vi på kryds og tværs af små snørklede veje gennem det smukke sydsjællandske landskab tilbage til Haslev, hvor der som vanligt var dækket op til en velfortjent kop kaffe og lidt hjemmebagt kage.
 
I år havde vi ”kun” 3 nedbrud, hvor den ene Maxi fik et nyt forhjul i frokost pausen, så den kom tilbage på vejen til resten turen.
 

Næste års tur bliver lagt op til tilmelding lige ind i det nye år, og HUSK det bliver efter først til mølle og vi har kun 100 pladser , og tilmeldingen er bindende.

 
 
 

Se videoene fra turen familieturen på veteranknallerter / Haslevturen 2016 her:

 

Følg med på opslagstavlen - det varer ikke ret lang tid, før tilmelding til Haslev Turen 2017 bliver tilgængelig for tilmelding.
 
Red. PuchKlub.dk
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv