Kontingent ændring pr 1 Juni 2018

 

Vi har arbejdet med at få ændret kontingentet, for Puchklub.dk og mener, vi er kommet frem til en fornuftig ændring, så pr 1 Juni 2018, er ændringer som følger:

 

Nytegning/nyt medlem, 250 kr.
Er uændret, svarende til 21 kr. om måneden (oprundet)

 

Forlængelse af medlemskab, 150 kr.
Tidligere 250 kr., samme som en nytegning, dette bliver ændret pr 1 Juni 2018, til 150 kr. som svarer til 12,5 kr. om måneden.

 

Vigtigt!

 

Der skal gøres opmærksom på, at forlængelse skal ske inden udløb af medlemskabet, da der ellers risikerer at lave en nytegning, hvis du som bruger er blevet slettet.

Du vil som bruger, modtage infomail 14 dage efter udløb af medlemskabet.

Ved udløb af medlemskabet, ligger data i max. 30 dage, derefter bliver de slettet fra systemet og bruger skal oprette sig på ny.

Ved sletning mister man alle data, herunder også annoncer og e-mail adresse.

 

Ændringer i kontingentet, virker IKKE med tilbagevirkende kraft, den virker først pr 1 Juni 2018, så udløber dit kontingent, inden 1 Juni, koster forlængelse 250 kr. MEN..

Vi har lavet en lille ændring, Vi vil ikke slette nogen medlemmer, der er i "restance" i denne periode, så har du en bruger på puchklub.dk, der er i restance, kan du forlænge 1 Juni 2018 til 150 kr. Venter du med at forlænge, kan du dog ikke bruge puchklub.dk som normalt. Fra den 1 Juli, 30 dage efter ændring, vil det igen køre som normalt og dem der er i "restance" bliver slettet..
 
 

Prissat 24/3-2018 - Puchklub.dk

 

 

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv