Kvalitets reservedele til Puch knallerter, Stort udvalg, God service, Hurtig levering, Fragt fra kun 19 kr.
Din Fagmand
 
 

 

Produkter og kvalitet.


Maxishoppen arbejder hårdt på at sælge dig den højst mulige kvalitet som markedet kan byde på.
Vi afprøver selv de fleste af vores produkter på eget værksted, for at sikre os at du modtager en vare som er af den højeste kvalitet og med den bedst mulige pasform.
Vi sælger kvalitets produkter som SKF, NSK, Bosch, Polini, Athena, Magura som alle producerer dele i den højeste kvalitet.
Køb dine dele hos os og få de bedste dele på markedet, for det fortjener en Puch maxi.
 

Baggrund

 
Kent Kassentoft Nielsen blev i 1993 faguddannet indenfor cykel og knallert faget i Erritsø hos Fri Bikeshop ved Fredericia tidligere kendt som Erritsø cykelforretning og har både før og siden renoveret og bygget Puch maxi knallerter samt andre knallert modeller som Yamaha 4 gear. Jeg har arbejdet med reparation af bla. Puch knallerter og cykler af forskellige slags. Har også solgt reservedele til Puch, samt vejledt kunder i reparation af blandt andet Puch knallerter.

Den store interesse / passion samt den nu mere end 30 års erfaring med Puch har nu fået mig til at starte maxishoppen.dk, og håber at shoppen bliver til stor gavn for alle jer som renoverer og bygger Puch maxi knallerter og som er med til at holde liv i denne fantastiske maskine som Puch maxi nu engang er.
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv