Udlodning af Puch Grand Prix 1976.

 

Træffet på midten - Samsøe - 2022, skal vi udlodde denne fine maskine, til et heldigt www.Puchklub.dk medlem. Der vil blive trukket lod, blandt fuldgyldige betalende medlemmer, så er du endnu ikke medlem, kan du tilmelde dig her.
 
Vi vil løbende opdatere med billeder, da knallerten skal istandsættes. Den er kørende men den skal bla males, enkelte dele skal udskiftes og skaffes. Du kan følge med her eller på vores facebookside, hvor vi også vil opdatere løbende når der nyt på maskinen.
 
KE laksupport i Kalundborg, står for lakering i den rigtige farve, den flotte rødbronze til tanke, forlygte, lygteører, sideskjolde og anderøv
 
Sædet er ikke den rigtige model danske model, men vi synes den passer godt til knallerten, dog skal vi nyt betræk, da det er sprukket lidt.
 
Forgaffel skal renoveres med nye pakninger, pakdåser og filtringe. Gaffelben er blankpoleret, men vi tænker på at få dem sølvfarvet igen, men hvad synes I?
Skal det beholdes poleret, eller skal de males??  Giv gerne dit mening til vores mail puchklub@hotmail.com eller på vores facebookside :) 
 
Den får et cockpit, med de store instrumenter, ligesom Grand Prix Luxe.
 
Den får ikke blinklys, dog vil det være gjort klar til dette, men finder vi de ZKW blinklys i en fornuftig stand, er det muligt de monteres ;)
 
 
 
 

 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv