Træffet på midten - Samsø - 2021

 
I år var første gang vi afholdte Træffet på midten, Samsø og vi var ca 42 personer afsted.
 
Dette er et træf, hvor ALLE knallertmærker og klubber kan deltage, det ikke begrænset til en gruppe eller et mærke knallert. Vi er mange der har en passion for vores knallerter, men vi kan alle være forskellige, mærker, original eller uoriginal, standard, trimmet eller tunet. Det er uden betydning :)
 
Der var flere forskellige arrangementer, herunder køretur ca 60 km rundt på Samsø med et par stop, motorkast med en gammel knallertmotor, afstemning på den flotteste og grimmeste knallert, Ringridning på knallert og rullefelt fra
NL Tuning&Parts, hvor den stærkeste maskine skulle findes.
 
Der var meninge at der skulle være en journalist til stede, han var desværre forhindret, men han fik videoer tilsendt og fik lavet en lille artikel. Du kan læse artiklen her.
 
 
Her er lidt billeder fra træffet, flere billeder samt videoer kan ses på vores Facebook side HER eller på gruppen Træffet på midten, hvor alle som er interesseret i træffet kan tilmelde sig :)
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave  
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv