PuchKlub.dk i Medierne

Mandag den 18. september blev PuchKlub.dk, sammen med Jes Holtsø alias "Børge" fra "Olsen Banden" filmene og "William" fra TV-serien "Huset på Christianshavn" præsenteret i en flot artikel i Dagbladet Politiken. Senere, den samme dag, fik vi besked om, at PuchKlub.dk var med i programmet "Dagens Danmark", der blev udsendt på DR TV

 

Den totale forvirring

DR TV sendte en SMS til Niels Teilbæk med besked om, at indslaget med PuchKlub.dk ville blive udsendt den samme dag.

 

Dagen startede godt med, at vi først rendte til købmanden efter avisen. De solgte selvfølgelig ikke Dagbladet Politiken. Så gik vi den lange gå-tur til Banegårdskiosken. Dagbladet Politiken SKULLE vi bare have fat i - og vi fik det også - langt om længe.
 
Umiddelbart efter at have læst artiklen i Dagbladet Politiken om vort, meget spændende og interessante, besøg hos Jes Holtsø og hans kone Anna, fik Niels en SMS med besked om, at DR TV havde programsat indslaget i programmet "Dagens Danmark".
 
Vi fik virkelig travlt, og TDC tjente den næste time millioner af kr. på os. Vi ringede rundt til utrolig mange af vore medlemmer med besked om, at indslaget ville blive vist et par timer senere! Vi havde jo lovet vore brugere, at give besked i god tid!  HU-hej hvor fik vi travlt med at advisere "alle" om, at vi nu endelig skulle på DR TV!
 
Der var i løbet af ugens første fire dage mere end 1.000 besøgende inde på hjemmesiden! Det er faktisk MANGE, når vi går ud fra, at det alle er relevante besøgende! 
 

Vores konklusion i PuchKlub.dk

Det kan betale sig, at gøre en indsats!
 
Det betalte sig bestemt også, at bruge en lang og mindeværdig dag på Sjælland, sammen med vore to medlemmer, Carsten og Rasmus Mogensen fra Aalborg, hvor vi besøgte Jes og Anna Holtsø og deres to dejlige drenge, tvillingerne Konrad og Grane.
 
PuchKlub.dk havde inviteret Dagbladet Politikken med, hvilket der kom en god og interessant artikel ud af.
 
Læs mere om dette LIVE-gensyn med "Børge" og "William" på:
 

 
DR TV - Dagens Danmark
- det var en GOD udsendelse, som vi her vil takke Morten og Hanne fra DR TV for.
  
Læs mere om "Born to be wild" på:
 

Nye medlemmer

 

Cykel & Knallertbranchen

Vi talte en dag med Erik Oddershede, formand i Brancheorganisationen for cykel -og knallertbranchen i Danmark. Hos ham var der ingen tvivl om, at PUCH knallerten i Danmark er ved at få et stort Come Back. Han har gennem mange år selv forhandlet PUCH knallerter og synes, at PuchKlub.dk er et godt initiativ.
 
 

Dansk Cykel og Knallert Museum

I Glumsø på Sjælland ligger der et privatejet og selvfinancieret Cykel og Knallert Museum, som nok er et besøg værd! Der er noget for hele familien at kigge på: cykler, knallerter, symaskiner, kameraer osv. osv. - og, man kan nyde sin medbragte mad på stedet.
 
Tag familien med og læg vejen ind til ét af vore nye medlemmer, der gør et stort stykke arbejde for, at bevare de gamle maskiner.
 

  
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv