Vinder af knallertliften fra PuchKlub.dk blev Jan fra Taulov. Journalist Bjarne Schilling fra Dagbladet Politiken, udtrak i december 2006 en vinder af årets julegave fra PuchKlub.dk. Det blev Jan Ernsten fra Taulov, der blev den heldige vinder

 
 

Sammen med Elbo Bladets Journalist og Redaktør, Ulla Saaby Jørgensen, der iøvrigt selv har kørt PUCH Maxi i sin tid og nu også er medlem i PuchKlub.dk, blev knallertliften overrakt vinderen den 27-12-2006

 

Jan fra Taulov vandt i Puch-konkurrencen

48-årige Jan Ernstsen på Kolding Landevej 145 blev den heldige vinder i den landsdækkende Puchklub.dk’s konkurrence.
 
Af Ulla Saaby Jørgensen
Elbo Bladet, Fredericia
Foto: Ulla Saaby Jørgensen, Elbo Bladet
 
Jan Ernstsen (til venstre), der er uddannet smed og
autodidakt knallert-reparatør, får overrakt præmien
af Lars E. Jensen fra Puchklub.dk. Fru Lis og parrets
livlige hvalp Harley glæder sig over farmands nye legetøj
 

Den populære klub blev etableret af de lokale veteranknallert-nostalgikere, Niels Teilbæk og Lars E. Jensen, og her kun 11 måneder efter starten er man allerede er oppe på ca. 250 medlemmer.

Deriblandt altså også Jan Ernstsen, som vandt i julelodtrækningen om en helt ny knallert-/MC-lift.

Den er CE-mærket og godkendt til at bære op til 400 kg og kan derfor også anvendes som motorcykel-lift. Liften kommer fra firmaet MCCOM.dk, der forhandler alt til motorcykler og giver 10% rabat til klubbens medlemmer.

 
 

Kørte råddent med gips ...

Præmien blev overrakt af Lars E. Jensen, der samtidig kunne glæde sig over, at den var faldet på velfortjent rette sted. 
 
Jan Ernstsen er nemlig en sand freak, der begyndte at køre 3-gearet knallert allerede i 9-års alderen, og begejstringen har holdt ved lige siden.
- For mine konfirmationspenge købte jeg som 14-årig en rød Puch MS50. Det var min onkel, der lærte mig at fikse maskinerne, og jeg ordnede ikke kun mine egne men også hele omgangskredsens knallerter, fortæller Jan, der har utallige sjove, spændende og nervepirrende erindringer fra dengang tilbage i 1970’erne, hvor alle unge kørte knallert. Og for langt de flestes vedkommende Puch.
Her ses Jans PUCH MS50 fra 1972
 
- Det blev ofte til ret så farlige situationer, for i modsætning til pigerne på deres Puch Maxi’er kørte vi gutter jo råddent!
 
- Bl.a. lå vi og jordede i en grusgrav, og jeg har også kørt ræs for fuld skrue på glat is med et brækket ben i gips, beretter Jan, der i øvrigt var blandt de allerførste i landet, der tog knallertkørekort, da dette i sin tid blev obligatorisk.
 
 

Hvorfor var vi dog så dumme at sælge den?!

Også Jans kone Lis var med på den altdominerende Puch-feber. Men i modsætning til de fleste andre teenagere havde hun ikke selv sparet op til vidunderet.

- Nej, jeg var så heldig - eller måske snarere forkælet ... - at jeg fik min flotte nye røde Puch Maxi med kickstart og tilhørende rød styrthjelm i 15-års fødselsdagsgave af mine forældre, fortæller Lis.
 

Og ligesom sin gemal ærgrer hun sig også over for år tilbage at have skilt sig af med køretøjet, der jo i dag er et særdeles eftertragtet klenodie.

 
 
 
 
 
 
 

Vind Puch Monza 1976!

Efter succesen med julelodtrækningen er Lars E. Jensen og Niels Teilbæk nu klar til at udlodde en totalt upshinet 4-gearet Puch Monza fra 1976 i original og utrolig flot stand blandt medlemmerne. Pragteksemplaret har hovedrollen i en ny dansk film, der får premiere til foråret.
 
Præmien omfatter tillige en ny styrthjelm, et års ansvarsforsikring samt et års medlemskab af Puch klub.dk foruden bestselleren “Overhaling i 3. gear” af Jens Jessen.
 

Den heldige vinder udtrækkes 31. marts, så nye og kommende medlemmer kan sagtens nå at være med i opløbet!

 
Af Journalist Ulla Saaby Jørgensen: redaktion@elbobladet.dk
 
 
Link til:
 
 
Mere om bogen af Jens Jessen "Overhaling i 3. gear"
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv