Denne gang handler det om: Nytårshilsen

 

GODT NYTÅR TIL ALLE

2007 har været et begivenhedsrigt år, med mange spændende udfordringer, nye medlemmer og rigtig gode kontakter i klubregi

 

Interessen for Puch knallerter vokser støt og roligt
- det ses tydeligt på medlemslisten, der efterhånden er blevet TEMMELIG lang. Det er også grunden til, at vi i det nye år er nødt til, at være mere oppe på 'dupperne' mht. kontingenter, der jo er nødvendige for klubbens eksistens. Mange medlemmer 'glemmer' at forny kontingentet og bliver dermed automatisk slettet.
 

2007

Der er sket RIGTIG mange ting i 2007. Foruden mange nye medlemmer, deltagelse på Stumpemarkeder i Dronninge Margrethe Hallen i Fredericia mv., så var vi også med til at 'fejre' Ivan Pasgaards runde dag, som du kan læse om her: Garagemøde hos Ivan Pasgaard
 
Det er ikke helt tilfældigt, at det er Ivan Pasgaard, som vi trækker frem her. Ivan har, som de fleste jo ved, en RÆKKE FLOTTE og ORIGINALT istandsatte PUCH knallerter, som vi håber han vil stille til rådighed, når vi i 2008 går igang med 'PUCH-Galleriet' på hjemmesiden. Du kan se nogle af knallerterne, ved at klikke på linket ovenfor.

 

UDLODNING BLANDT VORE MEDLEMMER - EN "RIGTIG" KNALLERT

Som de fleste efterhånden også ved, så udlodder vi i det kommende forår en RØD istandsat PUCH VZ50. Det er Niels, der sætter den i stand, så kvaliteten bliver helt i top!
 
Vi håber MEGET på, at Nordisk Film holder ord, så knallerten bliver udloddet dér. Vinderen bliver udtrukket af Jes Holtsø - måske bedre kendt som 'Børge fra Olsen Banden'.
Mere om det, når vi har fået nogle aftaler helt på plads.
 

Et nyt år på vej - mere samvær ønsket

Der er ingen tvivl om, at vi i 2008 vil sætte en del mere fokus på fælles køreture i det ganske land. Vi har jo vores årlige køretur Hvidsten Kro Løbet, der er fastlagt til den 5. juni på Grundlovsdag; men vi vil satse på, at flere ture vil komme til. Vi håber blandt andet på, at nogle af vore medlemmer rundt omkring i landet vil arrangere nogle spændende ture. Tænk over det og lad os høre fra dig/Jer, så vi kan se Jeres lokalområde. Vi skal nok hjælpe til med annoncering, tilmelding osv.
 

Kontingentet vil stige i 2008

Nu skal det være. Vi har adskillige gange talt om en forhøjelse af kontingentet; men det er til nu kun blevet ved snakken. Vi er nødt til at være realistiske og forhøjer derfor kontingentet med kr. 50,00 pr. år.
 
Dette træder i kraft pr. 01-06-2008 - men dem, der til den tid HAR betalt forud, berører dette selvfølgelig IKKE. Der kommer en reminder om dette på et senere tidspunkt; men nu har vi adviseret i god tid, så det ikke overrasker nogen.
 

EN STOR TAK TIL ALLE

Hermed vil vi ønske ALLE et GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR med håbet om, at der i 2008 kommer flere PUCH knallerter ud fra folks gemmer, garager og værksteder.
 
Vi hører kun ALT FOR TIT: "ja - jeg har jo en knallert stående og skal nok snart igang..." 
- lad os se dem på gaden og ikke mindst, når vi indbyder til fælles køreture i 2008. Dette vil være til glæde og gavn for alle.
 
TAK til ALLE, der på én eller anden måde har været med til at gøre PuchKlub.dk levende og synlig for omverdenen i 2007.
 
En helt speciel tak til Direktør Torben Andersen, O.E. Andersen Motor A/S, der foruden at sponsere klubben, konstant yder god support, når det gælder materialer til markedsføring, gode råd og gamle forretningsforbindelser mv.
 
Vi glæder os MEGET til, igen i 2008, at se Torben på en PUCH knallert til Hvidsten Kro Løbet...
 
GODT NYTÅR fra
Niels og Lars, PuchKlub.dk
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv