En regnvåd sommer 2007

 

Som så mange andre, holder jeg meget af at blive hjemme i Danmark i min sommerferie.

 
En historie af PUCH medlem Johnny Johansson alias "Harry"
 

Da min kæreste og jeg har et dejligt sødygtigt skib fra Estbjerg, var også sommerens togter noget der blev talt om allerede i det tidlige forår!

 

Men stadig med den lille tilføjelse at vi ikke gidder og "banke pæle" ejheller er der ikke meget fornøjelse ved at sidde og klamre sig fast, mens porcelain og alt muligt knuses og kastes rundt i skabene.

Undertegnede aflægger her bøn og ed til PUCKGUDEN VZ50 kaldet DAKOTA i Sverige - klik på billedet for fuld størrelse.

 
Vejret lovede helt ærligt ikke for godt, så da ferien startede besluttede vi os til at gå op i Øresund, og lige se vejret an.
 
Planen var egentligt at besøge den dejlige Jydske østkyst i den måned's ferie der var planlagt, men vi gik først i sundet, da kuling ikke er min favorit vejrudsigt, så første stop var i Malmø hvor vi mer eller mindre blæste inde (første gang).
 
Malmø byder på rigtigt mange lækre ting! Det værende sig handel, butikker mm. Men de har så sandelig også mange kulturtilbud, muser-udstillinger-middelalderby og lignende. På teknisk museum har de udstillet flere kulturskatte! men de flotteste står i kælderen!
 
Det siger sig selv at Mette var ved at dø af grin da jeg "lille fnug" i fuldt firspring løb! hen og faldt i svime.
 
 
At Sverige har valgt at tage SÅ mange PUCH'er med på et museum siger noget om at også i Sverige var PUCH et kærkomment eje blandt mange knægte, og stadig er et klenodie der tages vare på.
 
Til slut
 
Ferien endte efter 2 lavtryk og en såkaldt "supercelle" havde drevet op gennem sundet med vindstød af 32m/s, og vi ankom til vor hjemhavn 7 dage efter vi var sejlet ud.
 
Allervenligst Johnny "Harry" Johansson
 
 
Læs også Johnnys historie om
 

 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv