Kendisser på 'vandvognen'

Med TV lige i rø.... en masse regn og i en tæt sidevogn, svømmede hunden King lystigt rundt i sit lille 'badekar', der er koblet til Anders Jørgensens nye PUCH Maxi Plus, mens alle fødselsdagsgæsterne legede vandbærere.

 

 

Lørdag den 14. maj var Anders Jørgensen og King på "vandvognen" og TV var MIDT i det hele, i anledning af Anders' 80 år fødselsdag.
 
Vi andre fødselsdagsgæster legede 'vandbærere' på den ca. 64 km. lange køretur i det ubønhørlige regnvejr. Det regnede praktisk talt fra vi startede, til vi kom tilbage til Østerdige 11A i Ringkøbing, der er Anders og Kings domicil og cykelværksted. Det var også her dagen startede med kaffe, rundstykker og kage.
 
Der var ikke et øje tørt, da vi overrakte Anders hans fødselsdagsgave fra deltagerne. Hver deltager havde skrevet deres navn på det store gavekort, som vi havde fået fremstillet til lejligheden og der blev i det 'skjulte' samlet penge ind i kuverten til Anders til hjælp til en ny knallertlift, der vil pynte i hans fine værksted.
 
 

TV/Midt-Vest var på pletten

Hvem andre end Anders, kan finde på at invitere TV-folk med til sin fødselsdag? Herunder kan du se indslaget fra dagen, som fotograf Debbie Kuhr og journalist Pauli Vrou Vendelbo har stået for.
 

 

Ny knallert med sidevogn / badekar

Den 'gamle' PUCH Maxi er for nylig blevet udskiftet med en PUCH Maxi Plus (se eventuelt arkivfoto her...) - men sidevognen er der stadig. Se eller gense herunder Anders Jørgensen og hunden King fra den 03-06-2009, hvor de også blev interviewet og filmet af TV/Midt-Vest. Tekst og klip er hentet fra TV/Midt-Vest' hjemmeside:
 
Tekst til indslaget fra TV/Midt-Vest
Anders Jørgensen har en trofast følgesvend i sin ombyggede knallert. Anders Jørgensen fra Ringkøbing pralede i mange år med, at han ville have en Harley-Davidson-motorcykel med sidevogn. En Harley blev det aldrig til - men nu har han en ombygget Puch Maxi, og i sidevognen troner hunden King. Og knallerten er selvfølgelig døbt... Maxi King.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
Efter den våde morgenbuffet og den regnvandsfortyndede kaffe, blev der sadlet op og turen startede.
 
Min knallert havde været startet, men var åbenbart druknet i benzin, så det tog ca. 45 sekunder at starte den. Anders, der også denne gang kørte forrest er en meget travl mand.
 
På med kysen, hunden i kassen og så afsted - uden at se sig tilbage. Dér stod jeg - ganske fortabt i regnvejret med en knallert, der netop var blevet startet - men jeg vidste ikke noget om, hvor jeg skulle køre hen.
 
ALLE var væk lige med undtagelse af TV-vognen, der heller ikke havde fået noget at vide om, hvor vi skulle køre hen! ØV!
 
Efter et par forgæves opkald til blandt andet Henrik Knudsen, blev jeg stående ved det første kryds og ventede. Da der var gået et kvarters tid kom Peter, der kørte i følgevognen og sagde, jeg skulle følge efter ham. Det blev til en noget ensom køretur på ca. 20 km. Da vi kom til Brugsen i Ølstrup fik jeg at vide af Peter, at de andre var på vej. Han kørte igen, da der var en anden, som var kørt i stykker undervejs. Igen stod jeg alene i regnvejret, men nød faktisk stilheden og lyden af af det. Stilheden blev dog hurtigt ødelagt af HJEMIS-BILENS meget irriterende dingeling og helt ærligt - hvem fa'n gider spise is i sådan et vejr? 
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
Endelig - lyden af en PUCH - en travl én af slagsen. Den formelig drønede forbi parkeringspladsen og de store Egetræer, hvor jeg havde fundet lidt ly for regnen og blæsten.
 
Det var Peter - musikeren, der lige havde været ude at spille til Sølvbryllup, men som nu ville slutte sig til festlighederne omkring Anders' fødselstur - med slips og plastik-PUCH og 'det hele'! Godt gået Peter!
 
Med et kraftigt pift fik jeg ham stoppet og havde nu ENDELIG én lidelsesfælle, som jeg kunne dele min ensomhed med.
 
Turen gik videre mod næste stop. Alt er 'tåget', da jeg konstant så landevejen gennem et par briller, der var pladdervåde - men ét er sikkert - det er utroligt livsbekræftende, at sidde på sin PUCH og mærke de små piskeslag i ansigtet af kulde og regn. Når man så kigger rundt på de andre kørere, så har alle som én et smil på læben og humøret er trods alle stradbasserne højt - dét er der noget ved! Det så dog ikke ud til, at hunden KING kunne se det sjove i noget af det hele. Den frøs og kæmpede en brav kamp mod bølgerne i badekarret - men jeg har ikke hørt, at den ikke overlevede stradbasserne på turen.
 
Ved næste stop kunne vi endelig ane en smule stilstand i regnen, hvilket gav mulighed for, at få taget lidt flere billeder.
 
Desværre ikke med mit eget kamera, da det havde fået en god gang vand, men Henrik Knudsen var kvik og gik tæt på Kennet Damgaard Eskildsen fra Skjern, der her ses med sin FLOTTE Honda.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 

Facts om Kennets Honda

Facts:
Honda CD50k1 årgang 1976
Farve: Candy Ruby red
Maler: Åskov autolak.
 
 
 

Forvandlet æggekage, smeltede håndtørrer og en masse hygge

Alt syntes denne dag at have taget en uventet drejning. Anders havde jo lovet æggekage, hvilket var blevet til biksemad med alverdens tilbehør. Håndtørrerne på begge toiletter svigtede pludselig, da de forgæves havde prøvet at tørre hænder, cowboybukser og sluttelig handsker.
 
Som det fremgår af billederne herunder, så hyggede vi os gevaldigt, nød den gode mad og endelig så vi en smule opklaring i vejret, før turen gik tilbage til Østerdige 11a i Ringkøbing.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
 

TAK til Anders Jørgensen, King og ALLE deltagerne for en rigtig god dag, som vi med garanti sent vil glemme. TAK til Preben og Rikke, der var med i PUCH-bilen fra Fredericia. TAK til Henrik Knudsen for de mange gode billeder og på Anders' vegne en stor TAK for deltagelsen, gavekortet og den mindeværdige dag.

 
 
 
 
Jeg vil heller ikke undlade IGEN at vise lidt billeder af min knallert, der IGEN skulle den helt store rengøring igennem efter turen. MON ikke Anders snart kan finde en tur, der er mindre rengøringskrævende?
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
Red. LEJ
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv