28-05-11 - Åbent hus hos Børge Stavensø, Taulov ved Fredericia

 
Synd og skam, at vejret ikke var med Børge denne dag, hvor køretøjerne kunne have været præsenteret bedre i den flotte anlagte have. Hér står der en fin pavillon, hvor der blev serveret kaffe og kage.
 
MEN - trods det finurlige vejr, så var humøret højt hos gæsterne - og ikke mindst hos Børge, der nyder at vise 'sagerne' frem - det er nemlig ikke kun knallerter han gør i. Det er alle relaterede ting, såsom handsker, skilte, udklip osv. osv. - alt, hvad der har med nostalgien og veterankøretøjer at gøre.
 
Vejret havde tvunget Børge til at holde køretøjerne indendøre, så det var svært at komme på 'tæt skudhold' med kamera'et - men hvad, der kommer jo nok et lignende arrangement næste år. Så må vi bare håbe på bedre vejr til den tid.
 
Noget af det seneste Børge har fået med i sin samling af køretøjer er en VW Boble. Der er nogle detaljer på den, som skal udbedres, men Børge hygger sig jo gevaldigt med at få arbejdet udført - og det kan han.
 
Håndværksmæssigt er sagerne i orden, når han har 'pillet'. Selvfølgelig kan en motor strejke eller et dæk springe, men generelt er sagerne helt i top og sat i original stand.
 
 
 

Børges holdning til det, at eje en PUCH knallert

Når det kommer til spørgsmålet: "Nå, Børge - hvornår skal du have en PUCH knallert ind i samlingen?" - så ser han helt forkert ud i ansigtet og siger: "aldrig!" - og så er der ikke mere snak om den ting! PUCH er for ny til Børge. Det skal være fra den tid, hvor det var cykler med hjælpemotor, pedaler, båt-horn eller ringeklokke.
 
 
Tak til Børge for rundvisningen og til fruen i huset for den gode kage og kaffe, som hun endnu engang serverede.
 
Herunder kan du se de billeder, som vi med lidt held fik taget på Børges lille 'museum' - på trods af det fugtige vejr.
  

 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 

 
Klik her og se billederne fra 2009, hvor solen skinnede, Børge smilede og maskinerne var kommet udendørs.
 

 
Tilmeld dig til PuchKlub.dks nyhedsbrev her og få direkte besked, når der sker noget nyt.
Du kan til en hver tid framelde dig igen.
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv