Godt nytår til alle veteranknallertkørere i - og udenfor PuchKlub.dk

 
Ja - det var jo planen, at denne skrivelse både skulle have været et Jule- og et Nytårsbrev - men det går jo ikke ALTID, som præsten prædiker. Jeg blev pludselig 'overfaldet' af min fejemaskine, der åbenbart syntes, at jeg skulle holde en LANG pause - både fra tastaturet, og fra de små sysler og projekter i værkstedet - og det brutale 'overfald' virkede.
 
Kort fortalt, så skete der dét uheldige, at min fejemaskine for cirka 6 uger siden, låste sig fast i bak-gearet. Med fuld speed skubbede den mig godt og grundigt op i garageporten, så jeg fik vredet min højre hånd helt op til albuen.
 
Det har desværre resulteret i akut leddegigt i begge hænder og knæ, så jeg har været afskåret fra, at skrive, skrue og pakke julegaver ud! 
 
MEN - både fejemaskine og jeg har jo da indtil nu overlevet...
 
Nå... slut med de mørke tanker - jeg må vente og se resultaterne, der efter sigende desværre kan være langsigtede.
 
Lad os nu fokusere på nytårets komme, med den frygtelige larm fra skyderiet - men sammen med dem vi holder af, håbe på, at vi får et bedre køreår for alle - specielt med hensyn til vejret i forbindelse med de fantastiske fælles køreture, som vi alle sikkert glæder os SÅ meget til igen, at komme ud på!
 
 

Hvidsten Kro Turen

Gutterne i MS50-klubben i Assens, skal igen i år have et EKSTRA skulderklap for deres uvurderlige indsats med Hvidsten Kro Turen.
 
I 2012 var turen jo ekstra godt dækket ind af den store omtale, som filmen 'Hvidsten Gruppen' fik. Vi har i øvrigt lige set filmen her i juledagene - og der var jo flere steder, som vi 'kender' fra vores årlige køretur. Selv skiltet uden for hovedindgangen var med... - det er i hvert tilfælde ingen hemmelighed, at vi her i PuchKlub.dk GLÆDER os MEGET til Grundlovsdag i 2013, hvor vi igen skal være sammen med gutterne fra Randers og Assens!
 
 

Ringkøbing Fjord Rundt

Lige som Hvidsten Kro Turen, så er turen rundt om Ringkøbing Fjord også én af årets store højdepunkter. Det er en fantastisk tur i meget specielle og kønne omgivelser. Det gør kun turen ekstra god, at det altid er sammen med en masse dejlige mennesker, der har styr på sagerne, når vi skal ud på landevejen.
 
Det vil vi gerne takke Tommy, Hans, Tage og Kennet for - og vi føler os altid i gode og trygge hænder på turene.
 
Vi glæder os igen i år til, at vi skal være sammen med Jer!
I jo allerede har lovet os, at turen bliver kørt...
 
 

Mossøløbet - én gang Mossøløbet - altid...

- en supergod tur i 2012. Det var nu første gang, at LEJ deltog - men helt bestemt ikke den sidste. Henrik har til gengæld været med én gang tidligere, men blev alligevel positiv overrasket.
 
Jeg troede det måske var på grund af leverpostejen, men selv siger han "- Næh Jensen - det, der facinerer mig mest af alt er, at der er SÅ mange forskellige knallerter, og ikke én eneste deltager, der kigger skævt til nogen af de andre - hverken på grund af 'klub-forhold' eller på grund af knallertmærke. Jeg har indtryk af, at vi alle er 'lige' og vi respekterer hinanden - uanset 'klub-forhold' - og se, dét er guld værd!"
 
 

Udlodning 2013

Også i det kommende forår har vi en knallert til udlodning. Det gik jo ikke helt efter planen i 2012, hvor vi regnede med, at vinderen blev ovenud lykkelig for den fine PUCH MS50 Super, men som han sagde: "- det er sikkert en rigtig fin knallert, men den er bestemt ikke noget for mig! - "Jeg vil nu hellere ha' en PUCH Maxi - dét kender jeg - og det er dét, der siger mig mest!"
 
Vi - Henrik og jeg, var selvfølgelig klar over, at der nu skulle handles hurtigt, så PuchKlub.dk købte knallerten tilbage af Steen fra Fyn - så dérfor er det den, der bliver udloddet igen i 2013 på Hvidsten Kro Turen.
 
Den står godt pakket ind, gemt af vejen - og GPS-trackeren - ja, den bliver jævnligt ladet op - så Superen ikke forsvinder...
 
 

Konkurrencen om PUCH's officielle 'dødsdag'

Der er kommet en STRIBE svar fra medlemmer, der har været igang med et større detektiv-arbejde. Det må siges, at der har været mange delte meninger om dato'en for denne kedelige hændelse tilbage i 1987. Der var KUN 2, der ramte den nøjagtige dato.
 
Vi har haft Orla Kristensen, formanden for VeteranKnallertKlubben Aktiv til, at trække lod blandt de to der ramte plet. Datoen var den 26. februar 1987, hvor mærket PUCH blev solgt til Piaggio i Italien. Oplysninger er berrigtiget af den tidligere PUCH-Importør, Torben Andersen.
 
Mange tak til Orla for hjælpen med udlodningen.

 

Vi kan nu ønske Leif Pedersen fra Brande, TILLYKKE med GPS-trackeren fra Alarm-Import.dk og håber, at Leif får stor glæde af den.

 

PUCH motorcykler præsenteres mere og mere

Når vi er på Messer og der udstilles PUCH motorcykler, så ved vi jo godt, hvem der står bag de ekstremt flotte resultater. Det er såmænd Fritz Hald, der altid står klar til at fremvise en eller flere af sine flotte maskiner - og ikke mindst fortælle deres historier, der oser af nostalgi.
 
Den næste i rækken KAN blive Ulrichs PUCH 50cm3 Cross-maskine fra 1973, som Fritz har fået stillet til rådighed - og restaurering - for, hvis nogen kan - så er det Fritz. Artiklen om maskinen kan ses på hjemmesiden fra 2011. Klik her...

 

 

Og så var der lige lidt om Bevtoft-gutterne

Endnu engang fik vi en rigtig god oplevelse. Det var, da vi besøgte 'drengene' i Bevtoft. Dér er hyggeligt samvær, mange nye kontakter og en rigtig god kop kaffe.
 
Det er spændende at se, hvor langt de er kommet med indretningen af deres planlagte ShowRoom, når vi tager derned igen i løbet af vinteren og foråret.
 
For lige at 'runde Bevtoft af' - så skal det igen lige nævnes, at Eddie blev superglad for den inderskærm, som Jan og Bente fra FA-Cykler.dk gav os med til ham. Artiklen kan ses på hjemmesiden. Klik her...
 
Vi håber derfor, at se Eddie komme kørende på sin MS50'er i 2013 - og, at 'drengene' får den fælles køretur op at stå i det smukke Sønderjydske, som de flere gange har talt om de vil.
 
 
Hermed vil vi slutte dette nytårsbrev velvidende, at der kunne skrives meget, meget mere om året, der nu er gået - og med ønsket om, at vi alle må få nogle gode timer sammen på 'nakken' af veteranknallerterne i det nye spændende år, som vi har foran os.
 
En stor tak til ALLE for hjælpen og samværet på messerne, turene og diverse arrangementer - det er nogle rigtig gode oplevelser, vi dér har sammen - og vi håber det fortsætter i mange år endnu.
 
En speciel TAK for ALT til Torben Andersen, tidligere PUCH-Importør i Danmark - vi ønsker dig og Ulla et rigtig godt nytår!
 
 
/red. PuchKlub.dk

 

JA - man starter jo som lille...

JO - det ER faktisk Toke (StoreNord) fra PuchKlub.dk, der her ses sammen med sønnen Daniel, som nok snart vokser sig lige så STOR, STÆRK og inkarneret PUCH-veteranknallert-freak, som sin far, så han kan komme ud at køre på deres Mini-Maxi...
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv