Nytårs hilsen til alle

 
Ja, så er det jul og nytår igen, hvor den - så mange gange før - står på god mad, fede gaver, men bedst af alt - nemlig dét, at være sammen med sin familie og gode venner.
 
Det er også den tid på året, hvor man ofte ser sig selv over skulderen og på dét, der er sket siden 'sidste gang' det var den tid på året.
 
Selv om man nu har juleferie og det virker som om, at hverdagen er langt væk, så gælder det bare om at nyde det og være tilstede i nuét. Tiden går jo enormt hurtigt, når man tænker over det. 

 

Føler sig til tider ældre/gammel

Vi går alle op i vores veteranknallerter med liv og sjæl - men, når jeg bare hører ordet veteran, så sættes tankerne i sving og tingene lidt i perspektiv.
 
De fleste af os har det vel sådan, at man 'indeni' stadig føler sig ung; men fakta er jo, at mange af os er ved at komme lidt op i alderen, hvilket ikke er så mærkeligt, da en stor del af os har været med 'helt fra starten', når vi taler knallerter fra 1960'erne, 70'erne og 80'erne.
 
Dette var drømmen i 1973, da jeg fyldte 15 år og måtte køre på knallert. Jeg fik den da også 'næsten ny'.
Som alle der kender mig véd, så er det ikke SÅ længe siden, at jeg var 14 år og drømte om at få en NY PUCH knallert - men, men... den er jo VETERAN i dag - og ja - vi følger 'bare' med, så vi skal nyde det i fulde drag, mens vi kan.
 
Det prøver jeg selv at efterleve - og gør det da helt specielt, når jeg er sammen med alle Jer andre veterandrenge og -piger, og vi sidder på knallerterne og bare suser dérudaf - eller når vi sparker dæk og får en hyggelig snak - eller for den sags skyld, spiser æggekage på Hvidsten Kro.
 
De fælles køreture og arrangementer igennem året er meget vigtige for mig - og jeg véd, at også mange af Jer, har det præcis på samme måde. Igen i år har mange af os været på så mange fælles, gode og hyggelige ture - og til flere fantastiske arrangementer, hvor der har været nogle unikke oplevelser indbygget.
 
Jeg kan naturligvis ikke nævne dem alle her, men for eksempel, da vi var til det forrygende foredrag om dét, det hele drejer sig om, nemlig PUCH-tiden. Det foregik på Industrimuseet i Horsens, med den tidligere PUCH-Importør Torben Andersen.
 
Der var også lige Jens Hansens fantastiske våde tur på Fyn, hvor vi også var inde at se veteranbiler - og da vi var med på Haslev-turen på Sjælland hos Claus Biehl, hvor vi blandt andet mødte en masse 'nye' og herlige mennesker og, hvor vi besøgte Glumsø Cykel & Knallert Museum i forrygende og flot solskinsvejr. Desværre var Peder, der står for Museet ikke selv hjemme denne dag - men der var specielt åbnet for os - og det var dejligt at se, hvor meget 'nyt', der var kommet til siden sidst, jeg besøgte dette spændende sted, som efterhånden er ved at blive et 'must see' for knallertentusiaster!
 
Så var der jo den årlige og fantastiske dejlige tur 'Ringkøbing Fjord Rundt' der, som altid, var arrangeret af de herlige 'drenge og piger fra Vestjylland', hvor vi alle - med livet som indsats denne gang, kørte i lyn og torden og, hvor vi blev både overrasket og beæret af, at Krofatter fra Hodde Kro - dér i øvrigt, ligesom Hvidsten Kro, stadig er én af de få Kongelige privilegerede kroer, også deltog.
 
Det var dog helt 'galt' da vi sidst på dagen kørte hjem i bilerne.
 
Dér var stort set oversvømmelser over alt i hele i VestJylland. Selv kørte jeg fra Skjern mod Sdr. Felding, for at komme på Motorvejen.
 
Her stod både veje, marker, huse, stalde og alt andet 'ud i ét', så det var ét kæmpe 'mudderbad'.
 
Selv formåede jeg dog, at blive på vejen, men jeg så da både biler og motorcykler, der var kørt i grøften og næsten dækket af vand og mudder.
 
Dette regnvejr slog virkelig den rekord, som 'Kongerne' (Anders og King), tidligere havde tilegnet sig! (Se eventuelt de tidligere artikler på hjemmesiden, hvor hunden KING svømmede rundt i sit 'BADEKAR')
Regn, mudder og kaos.
 
Det er sådanne meget forskellige og fantastiske oplevelser, der sætter sig 'fast' - og minderne - dem kan man jo leve længe på. Specielt én tur i år har lært mig en 'masse'! Det var turen Padborg/Skagen, som var rig på SÅ mange ting - på godt og ondt.
 
Padborg / Skagen 2014 
 
Udover de mange herlige og utroligt dejlige, men også forskellige mennesker, så spillede også dér vejret os et KÆMPE puds. Torden, lyn og vand i stride strømme. Ligesom punkteringer, tændingsanlæg, lejer og ikke mindst overnatning var nogle af de mange oplevelser, som vi trods alt fik løst - og, som er værd at huske på - og ikke mindst lære af.
 
Her vil jeg benytte lejligheden til at sige STOR TAK til Kenneth fra Kolding, der gennem alle forberedelserne havde 100% styr på blandt andet økonomien, aftaler med Campingpladser mv. - det var et virkelig flot stykke arbejde fra hans side - ingen tvivl om dét!
 
Så var der Edvin fra Gesten, der havde ligeså meget styr på aftaler 'rundt omkring' - så herfra er kun ét at sige - TAK til Jer begge to, for Jeres utrolige indsats med tilrettelægning og planlægning af denne fantastiske tur!
 
Til sidst endte vi i Skagen hos drengene fra 'Topstykket', hvor vi med åbne arme, blev budt velkommen med blandt andet et fantastisk måltid mad og senere en lille smuttur på knallerter, helt ud til 'Grenen'.
 
Hvem har brug for, at rejse på en dyr og lang sommerferie, når der er SÅ mange fælles køreture og spændende arrangementer, med SÅ mange dejlige veteraner?
 
I 2014 valgte jeg så ikke at holde sommerferie, men i stedet for, at være med på så mange fælles køreture som overhovedet muligt, og det blev faktisk til så mange, at jeg næsten ikke kan tælle dem.
 
Jeg er sikker på, at jeg vil gentage succesen igen i 2015 med rigtig mange køreture - og med håbet om, at jeg ikke bliver nødt til at køre i PUCH-bilen, som jeg desværre blev på årets store køretur - Hvidsten Kro Turen, som gutterne fra PUCH MS50 Klubben i Assens ved Mariager arrangerer.
 
Årsagen til, at stemplet satte sig på min Trilette var ganske enkelt manglende køling. Min knallert var ellers lige blevet trimmet godt og grundigt af Niels Vangsøe. Efter igen, at have været en tur på værkstedet, så har den kørt RIGTIG GODT siden. Niels fik hurtigt skiftet stemplet og pillet alle skjolde og så videre af, så motoren nu får en god og effektiv køling.
 
Når vi nu er ved temperatur-snakken, så kan vi ikke klage over det FANTASTISKE vejr vi har, til trods for årstiden. Det er tit og ofte man tænker 'skal jeg lige tage en lille køretur på knallerten' - men alligevel, så har det også sin charme, at vente på det kommende forår, hvor vi for alvor skal ud at køre igen - uha, hvor jeg glæder mig.
 
Den næste store event bliver den 31. januar 2015 i Fredericia, hvor messen 'Forever2Wheels', hvor PuchKlub.dk igen i år er inviteret til at udstille nogle af de fine PUCH'er. Her kommer også Fritz Hald med nogle af sine motorcykler - så selv om det er den stille periode på året, så sker der alligevel en hel masse ting.
 
STOR TAK til ALLE, der gennem det snart forgangne år, har været behjælpelig i PuchKlub.dk på den ene eller anden måde - og sidst men ikke mindst:
 
RIGTIG GODT LYKKEBRINGENDE NYTÅR TIL ALLE.
 
/Red. PuchKlub.dk
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv