Lørdag den 7. juni 2008 mødtes 26 tilmeldte veteraner til Lillebæltturen, som den hedder nu, på parkeringspladsen foran Vest Centret, på Venusvej i Fredericia.

 

Turen var en bragende succes, hvilket der ikke var to meninger om, da turen sluttede hen på eftermiddagen på parkerings-pladsen bag VestCentret, hvor biler og trailere stod parkeret.
 
Turen var igen, rigtig godt tilrettelagt og arrangeret af veteranerne Børge og Børge, der havde aftalt med Børge nr. 3, at køre følgebilen med trailer.
 
Er du forvirret? - Det var vi andre også, men alle "Børgerne" gjorde det rigtig godt - ingen tvivl om det!
 
De to kendte arrangører 'Børge og Børge' havde igen allieret sig med nogle seriøse sponsorer, der alle var med til, at gøre dagen endnu bedre for deltagerne. 
 
Der var desværre 3 knallerter, der ikke kunne gennemføre turen; men ejerne kom nu ikke til at trække hjem, det sørgede Børge nemlig for.
 

De har prøvet det før - de to 'drenge' fra Fredericia

Lillebæltturen var, som de tidligere år, fantastisk godt arrangeret af Børge Schmidt og Børge Stavensø fra Fredericia. De er begge to medlem af veteranknallertklubben AKTIV og har den samme indstilling, som medlemmerne i PuchKlub.dk
 
VI KØRER PÅ RIGTIGE KNALLERTER!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fra venstre: Børge, Børge og Børge
 
Af Lars og Thomas
- medlemmer i PuchKlub.dk 
 
 

Min søn Thomas og jeg selv, havde meldt os til den årlige køretur, der er for alle, blot man kører på veteranknallert.

  
Vi blev, med et stort smil, modtaget af Mette Hosbjerg, der repræsenterer Danske Bank afdeling Vest. Danske Bank er én af de sponsorer, som 'Børgerne' har allieret sig med.
 
Mette havde dækket et flot morgenbord med kaffe, te, rundstykker og vand til deltagerne.
 
Vi skulle hermed hilse Mette og Danske Bank, Vest afdelingen, fra Børge og Børge og sige TAK, for den venlige gestus.
 
Også en stor TAK til Ulla Jørgensen (tv), Vestcentrets Herretøj, der også er sponsor. Her sammen med 'Børgerne'.
 
 

Middelfart Lokal TV var

'på pletten' og fulgte os hele dagen!

 
"Børgerne" havde fået en aftale i stand med John Panduro og Bo Engelbrecht, der begge arbejder for Middelfart Lokal TV.
 
De to herrer er både producerer, fotografer og journalister, der optager, redigerer og fremstiller DVD-film fra dagens fortræffelige tur.
 
DVD'en kan, på et senere tidspunkt, bestilles / købes hos Middelfart Lokal TV. Prisen bliver ca. kr. 100,00 pr. stk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PuchKlub.dk har fået en aftale i stand med John Panduro, der vil lave en lille film her til hjemmesiden. Han har lovet, at sende filmen snarest muligt, men sommerferien står jo for døren, så lad os se, hvornår den kommer på siden her.
 
SÅ nåede filmen frem til os. Klik her og se den lille korte film
 
Herunder ses billederne før starten fra VestCentret, mod Hvidbjerg
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
Turen gik fra VestCentret mod Hvidbjerg, hvor der undervejs opstod et 'lille' problem med én af Velo'erne - den var ganske enkelt ved at tabe motoren. Det blev dog hurtigt klaret.
Børge Stavensø var en smule 'ops' på tiden, da tidsplanen jo gerne skulle overholdes - men trods det, så var der ikke stress på - tværtimod, så tog alle forsinkelserne med et smil.
 
Jeg kørte et stykke i forvejen og nåede lige, at få taget nogle gode billeder af 'hele flokken', da de passerede mig på vej mod Trelde / Hvidbjerg
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 

Hvidbjerg

Vi kom til Hvidbjerg, hvor der blev holdt en lang pause. Vi var åbenbart kommet i så god tid, at vores 2 ekstra 'følgesvende' fra Middelfart Lokal TV kunne nå, at få både interview og film optagelser af flere deltagere.
 
Her ses John Panduro, der gør klar til optagelse for Middelfart Lokal TV
 
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 

Et halsbrækkende stunt

Vi havde god tid på turen fra Hvidbjerg mod Børkop Cykelforretning, hvor næste pause skulle holdes.
 
Trods den voldsomme hastighed på ca. 25 km. i timen, så vovede jeg alligevel 'pelsen' og tog et enkelt billede, mens vi kørte.
 
Det er Børge Schmidt, jeg fik fanget i bakspejlet.
 
Senere havde han den frækhed at spørge:
"Hvordan sad mit hår egentlig...?"
 

Børkop Cykelforretning

Næste stop var hos Børkop Cykelforretning, der ligesom sidste år, sponserede sodavand til deltagerne. Det er helt utroligt så mange mennesker, der i denne forholdsvise lille by, går op i cykler og knallerter - og ikke mindst i veteranknallerter. Der var konstant nogen, der ville 'snakke' og hjælpe med at 'sparke dæk'.
 
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
 

Frokost i flotte omgivelser

Vi kørte videre ad 'bagvejen' ud af Børkop, gennem den lille by Toftum mod Gauerslund Kirke.
 
Den kønne tur forbi kirken, gik videre mod Brejning, hvor vi kørte gennem skoven til Vejle Fjord, hvor vi skulle spise frokost på Restaurant Galionen.
Restauranten ejes og drives af ægteparret Margaret og Henrik Pontoppidan, der begge er restauratører.
 
Foruden den RIGTIG GODE MAD - en helt speciel æggekage, så er der en udsøgt betjening og en formiddabel udsigt fra restauranten. Herunder ses en del af de mange billeder, der blev taget på stedet.
 
 
Der er jo ingen tvivl om, at Poulerik Poulsen, der kommer fra Randers, går op i 'sagen' med liv og sjæl. Poulerik er også medlem i PuchKlub.dk og deltog både i Sjørupløbet, Fæstningsturen og på Hvidsten Kro Turen i 2008.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 

Vaffel & Pandekagehuset i Brejning

I området ved Brejning, helt nede ved stranden, ligger der en lille specialforretning med navnet Vaffel & Pandekagehuset, hvor man naturligvis også kan købe hjemmelavede isvafler.
Her gjorde vi et lille holdt - desværre så kort, at mange af os måtte nøjes med en halv is.
 
Årsagen til dette var, at det ikke var med i programmet; men en pludselig indskydelse fra undertegnede, som blev bakket op af adskillige andre 'isvenner'.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
 
Efter den 'svimlende' store is, der kun blev til det halve, ledte Børge os op gennem skoven af små, stejle bakker, hvor nogle stykker måtte trække op. Det var så hed en kamp at komme op, så én af deltagerne måtte ind
og sidde ved siden af Børge i følgebilen, mens en anden tog over med slæbet og 'trampen' i pedalerne, op ad bakken.
 
 
'Synderen' var denne flotte røde Diesella med pedaler. Den ville ikke koble ordentlig til, så det var en sej kamp, at trampe i pedalerne op ad bakkerne.
Dem der var kommet op på toppen af bakkerne ved egen kraft, havde tid til at nyde roen i skoven.
 
 
Efterhånden var vi kommet så langt 'hjemmefra', at vi måtte se at vende om, da vi også skulle besøge REMA 1000 på Indre Ringvej i Fredericia. Vi kom ud på Vejle Landevej, hvor endnu én af deltagerne desværre måtte 'stå af'. Det var denne flotte SCO, der blev kørt af Benny Falk fra Jellinge, som ikke kunne mere.
 
Benny Falk, Jelling
 
Ved Fredericia Bryggeri krydsede vi vejen til Egum, hvor vi fik et par billeder af deltagerne.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
 
Enten er tanken ikke ret stor, eller også er det en lille tørstig djævel - røvskubberen. Man må formode, at det er det sidste, der er tilfældet. Med en hastighed på godt 50 km. i timen, så skal der altså en del brændstof til sådan en "lille" motor.    (Klik på billedet for at se motoren på nært hold)
 

Sidste stop på Lillebælt turen 2008, var hos REMA 1000, på hjørnet af Ringvejen og Egeskovvej i Fredericia

 

Phillip Hovad, der er indehaver af REMA 1000 på Ringvejen, sponserede øl og sodavand til deltagerne udenfor forretningen, hvor der også kom mange tilskuere.
 
Som det fremgår af billederne, så var det varmt og deltagerne var ved, at være 'kørt ned' ovenpå denne dejlige dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
 
Som jeg skrev i indledningen, så har de har prøvet det før - de to 'drenge' fra Fredericia
 
Tak for en god dag fra Lars og Thomas. Lillebæltturen var, som de tidligere år,  fantastisk godt arrangeret af Børge Schmidt og Børge Stavensø fra Fredericia. De er begge to medlem af veteranknallertklubben AKTIV og har den samme indstilling, som medlemmerne i PuchKlub.dk
 
VI KØRER PÅ RIGTIGE KNALLERTER, hvilket også tydeligt fremgik af Børge Stavensø's jakke
 
 
- af LEJ
PuchKlub.dk
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv