Køresæsonen 2008 er ved at være slut

Efter en god sommer, hvor der har været adskillige muligheder for at komme ud at køre, må vi desværre se i øjnene, at køresæsonen er ved at slutte for i år. Hvor mange km. har du egentlig kørt i år? Thomas og jeg har kørt ca. 1100 km.
 
Det kunne være lidt sjovt, hvis nogen af Jer, vil skrive og fortælle lidt om Jeres oplevelser, når I har været på tur og GERNE med billeder! Det I skriver vil naturligvis blive lagt ud på sitet. I behøver ikke, at skrive ret meget og heller ikke tænke på, om der er stavefejl eller lign. - det retter vi - efter bedste evne, til her.
 

Et par enkelte tilbageblik på køresæsonen 2008

Vi håber de fleste har nydt sommeren med mange køreture på PUCH'en.

 

I år var vores feriemål Østrig - PUCH'ens hjemland

Vi boede i byen Bruck, der ligger ved foden af Grossglockner i området ved Zell Am See. Det er et pragtfuldt område, som praktisk talt er omgivet af store flotte bjerge.
 
Faktisk havde vi regnet med, at se nogle kørende PUCH'er - men det blev kun til én VZ'er.
 
Vi tog nogle billeder fra PUCH Wieser
 


Hvidsten Kro turen 2008

Blandt andet var vi på Hvidsten Kro turen, hvor Niels og jeg fik et stort skulderklap af Torben Andersen. Det var på samme tur, at vi konstant måtte vente på den gamle PUCH Maxi, der knapt kunne trække sig selv. Det var også på denne tur, at vi mødte drengene bag MS-klubben. Det var en herlig dag - og vi glæder os allerede nu, til næste års Hvidsten Kro tur!  
 
 

Fæstningsturen 2008

På turen, der stort set forløb uden problemer, oplevede deltagerne en historisk gennemgang og et fantastisk tilbageblik, da vi besøgte Ulrik og Michael i Vejle, der havde trukket alle deres maskiner ud fra garagerne.
 
Det var også denne dag, da vi alle overværede, hvordan Amors pil ramte ét af vore medlemmer - det var bestemt 'kærlighed ved første blik'. Vi besøgte motorcykelforretningen i Andkær, hos Flemming Nyborg og Jim van den Berg, hvor vi fik nogle lækre grill-pølser.
 
 

En stille aftentur i lokalområet ved Fredericia

Sidste køretur, som Thomas (min søn) og jeg deltog i, var et lille løb, som 'Børgerne' havde arrangeret her i lokalområdet. Det var et aftenløb, der endte i rent kaos på grund af vejret, der pludselig slog om i regn - i stride strømme.
 
Vi var startet ud i solskin med sanddaler og sommerjakker, som burde have været svømmedragter. Det tog os 1 time, at køre hjem og efterfølgende 3 timer, at få varmen og igen 3 timer, at gøre knallerterne rene efter turen.
 
På grund af vejret, havde vi desværre ikke kameraet oppe af tasken denne dag - men det var også en god oplevelse, som det altid er, når 'Børgerne' arrangerer ture!
 

Køresæsonen 2009

Vi er nu igang med planlægningen af næste års køreture og vil derfor gerne have dig til, at planlægge en køretur i dit område i 2009. Send en mail til os - vi hjælper gerne til med annonceringen igennem PuchKlub.dk, der også står klar med et økonomisk tilskud, såfremt dette bliver nødvendigt. Skriv eller ring - så finder vi ud af det!
 
Den 26. april 2008 havde vi jo den store oplevelse at deltage i Sjørupløbet, som Torben Christensen (Onkel Torben) havde tilrettelagt. Det var en rigtig god tur og en dejlig dag, med mange deltagere og store oplevelser.
 
 

 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv